Otkaz zbog Dženifer Aniston

Izvor: Mondo, 13.Okt.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz zbog Dženifer Aniston

Vozač hotelskog busa koji je rekao gostima da je Anistonova "slatka i sitna" popio otkaz.

Guliver/Getty images

Hoteli u kojima poznati odsedaju veoma drže do njihove privatnosti, pa zaposleni moraju da potpisuju ugovore o poverljivosti kako ne bi davali žutoj štampi materijal za naslovne strane.

Vozač Teri Sigler iz hotela Enkantado u Santa Feu osetio je ovo na svojoj koži, kada je dobio otkaz zbog ćaskanja sa gostima. Sigler kaže da je očajan, i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se ono što se dogodilo nikako ne može podvesti pod "otkrivanje poverljivih informacija".

"Vozio sam goste od velnes centra do hotela, kada su rekli da su u centru videli Anistonovu. Pitali su me da li sam je i ja video, i šta sam mogao, rekao sam da jesam, i da deluje veoma slatko i mnogo sitnije nego na filmu", rekao je vozač.

Gosti su u hotelu nastavili među sobom da ćaskaju o tome, i čuo ih je čovek iz PR tima Anistonove, koji je pomislio da je vozač ispričao ko zna šta i prijavio ceo slučaj upravi.

Vozač je tako izgubio posao koji mu je godišnje donosio 30.000 dolara, ali nije siguran da li će tužiti hotel, jer bi bilo teško utvrditi težinu "prekršaja" na osnovu "rekla-kazala".

"U opisu mog posla piše da bi trebalo da ćaskam sa gostima i budem prijatan sa njima. Šta je trebalo, da se namrštim i lažem da je nisam video", očajan je Sigler.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkaz zbog Dženifer Aniston

Izvor: Poznati.info, 13.Okt.2012

Vozač hotelskog busa koji je rekao gostima da je Anistonova “slatka i sitna” popio otkaz...Hoteli u kojima poznati odsedaju veoma drže do njihove privatnosti, pa zaposleni moraju da potpisuju ugovore o poverljivosti kako ne bi davali žutoj štampi materijal za naslovne strane...Vozač Teri Sigler...

Nastavak na Poznati.info...

Hotelski radnik dobio otkaz jer je hvalio Dženifer Aniston

Izvor: Blic, 14.Okt.2012, 12:37

Teri Sigler dobio je otkaz pošto je prekršio politiku hotela, te pričao drugim gostima o tome kakva je bila slavna glumica Dženifer Aniston koju je upoznao tokom jedne od njenih ranijih poseta...Teri je radio u jednom hotelu u Novom meksiku, gde je glumica bila na letovanju, aotkaz je usledio pošto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.