Otkacio te je posle seksa Prestani da dramis i nauci ovaj tekst napamet

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkacio te je posle seksa Prestani da dramis i nauci ovaj tekst napamet

Upoznala si tipa. Izgleda fantastično. Izgovara sve prave reči, radi sve prave stvari. Odlučila si da spavaš sa njim znatno brže nego što bi to inače učinila jer ti se baš sviđa. A nakon toga, ni traga ni glasa od njega.

Imali ste seks i više te ne zove. Osećaš se odbijeno i iskorišćeno. Misliš da više nisi dovoljno pametna da pročitaš tipa. Napravila si grešku i dozvoljavaš emocijama da podivljaju. Stalno pričaš sa prijateljima o ovom debaklu.

Prelaziš >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << preko svakog detalja i sitnice. Analiziraš svaku reč, svaku rečenicu i svaku poruku koju ste razmenili. Želiš da otkriješ šta se tačno desilo i kako su stvari pošle po zlu jer te više ne zove.

Da budemo iskreni, uludo trošiš energiju i živce.

Koliko je puta potrebno da prođeš ovim putem kako bi shvatila da uopšte nisi trebala ni prvi put da kreneš?

Evo o čemu se radi.

Napravila si izbor da spavaš s njim, i nakon prvog seksa, ili par kasnije, prestao je da ti se javlja. Dobro, nije ispao onakav kakvim si ga zamišljala. Nije kraj sveta. Većina ljudi ne ispadnu uvek onako kakvim ti se čine na samom početku.

Moraš da se zapitaš: da li ćeš dozvoliti osobi koju zapravo ne poznaješ da ima svu tu moć nad tobom?

Zašto bi izgubila tri nedelje svog života utvrđujući uzroke ove situacije i pitajući se gde si pogrešila?

Zar je bitno što ti se više nije javio? Zašto bi te potresla njegova odluka da se više ne viđate? Zašto bi bila u agoniji zbog njegovog odbijanja?

To nije bitno.

Ono što jeste bitno je činjenica da si napravila izbor. Odlučila si da želiš da spavaš sa njim i nakon toga je on odlučio da te više ne zove. Poštuj njegovu odluku da nastavi dalje. Moraš i ti da kreneš dalje i prestaneš da razmišljaš o celoj situaciji jer to definitivno neće promeniti njen ishod.

Ne sviđaš se tipu, nije osetio vezu, razlog uopšte nije bitan, bitno je da ti nastaviš dalje i nađeš nekog drugog, boljeg za tebe.

On nije poslednji muškarac na svetu. I dobro je što se sve desilo tako rano jer bi u suprotnom mogla da saznaš kakav je mnogo kasnije u vezi, kada ulozi budu još veći, kao i bol. Trebalo bi da si srećna zbog toga što te nije nazvao.

Trebalo bi da si srećna jer si tako rano saznala da mu je jedina bitna stvar u vezi sa tobom seks. Zaslužuješ muškarca koji će se emotivno povezati sa tobom. Zaslužuješ da provodiš svoje vreme sa osobom koja te razume i poštuje.

Preboli ga, i to brzo i što pre se vrati u svet!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.