Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2024, 12:31

Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu (FOTO)

Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović i vođa Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, zajedno sa još jednim predstavnikom opozicije, otišli su u Nemačku po instrukcije povodom predstojećih izbora u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2024

Borko Stefanović i Pavle Grbović sutra imaju sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura. Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović i vođa Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, zajedno sa još jednim predstavnikom opozicije,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.