Otišli su na romantični Medeni mesec, a onda je mladoženja izašao u šetnju iz koje se NIKADA NIJE VRATIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišli su na romantični Medeni mesec, a onda je mladoženja izašao u šetnju iz koje se NIKADA NIJE VRATIO

Porodica je identifikovala telo.

Medeni mesec na Havajima okončao se tragično, kad je mladoženja pronađen mrtav nakon četiri dana potrage.

Pročitajte i:

Stiven Krejmar (27) iz Gejtersburga, Merilend, bio je u hotelu “Vejvkrest” u gradu Kaunakakai na ostrvu Molokai, kad je otišao u šetnju 17. septembra. Želeo je da ispita jednu od staza za pešačenje, a njegova žena Džefani je trebalo da mu se priključi kad se on uveri da je bezbedna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
https://t.co/PLAXi6DkNo Prayers for Stephen Kramar, family and friends and his newlywed wife Jeffanie , if anyone can help their @gofundme campaign, thank you. @USNavy Veteran Killed on Honeymoon in #Hawaii #USNavy pic.twitter.com/JdE4BrTzM6

— John (@JohnDoh92520963) September 23, 2018

Popodne je javio Džefani da se vraća nazad u hotel, ali se nikada nije vratio. Odmah je organizovana potraga uz pomoć dobrovoljaca, koja se okončala u petak, kad je njegovo beživotno telo pronađeno na brdu u oblasti Pia Gulč, na oko kilometar udaljenosti od hotela.

Zvanični uzrok smrti nije objavljen jer se čekaju rezultati autopsije. Na “GoFundMe” stranici otvoren je profil za prikupljanje sredstava za troškove transporta tela i drugo.

Do sada je sakupljeno oko 20.000 dolara, preneo je “Njuzer”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.