Otišla je u prodavnicu i DOŽIVELA ŠOK: Stariji čovek se žalio zbog onoga što sam obukla, a radnik me je OPOMENUO! Pa, 32 STEPENA JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 19:59

Otišla je u prodavnicu i DOŽIVELA ŠOK: "Stariji čovek se žalio zbog onoga što sam obukla, a radnik me je OPOMENUO! Pa, 32 STEPENA JE!"

- Kad ćemo prestati da govorimo ženama kako da se oblače? -

Loren O Konor kupovala je u jednom supermarketa, kada je doživela nesvakidašnju situaciju - osoblje radnje skrenulo joj je pažnju da joj je šorts prekratak.

Loren je prišao radnik u supermarketu i rekao joj da povuče majicu na dole, jer se jedan drugi muškarac koji je takođe kupovao u tom trenutku požalio na njen stajling.

- Tako sam besna sad! Upravo mi je prišao radnik u marketu i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da spustim majicu. Jedan stariji čovek prokomentarisao je osoblju ono što sam obukla, pa je radnik morao da dođe do mene da interveniše. 32 stepena je. Ako hoću da nosim šorts, nosiću ga. Sve što sam želela su bombone i treba da se stidim zbog toga. Kad ćemo prestati da govorimo ženama kako da se oblače? Naročito kada muškarci dođu goli do pojasa u market, za šta sumnjam da im je bilo šta rečeno - napisala je Loren na Tviteru nakon ovog događaja.

For reference, this is my outfit. All I wanted was ice lollies. N I get shamed in store doing so. So disappointed. When are we going to stop telling women how to dress? Especially when topless men frequent supermarkets, which I highly doubt are told to change. pic.twitter.com/1sZcztSop0

— Lauren O'Connor (@laurenoconnorPR) August 12, 2020

Ljudi koji su komentarisali ovaj događaj podržali su Loren, a potom se oglasila i prodavnica sa izvinjenjem, dodajući i to da će razmotriti njenu žalbu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.