Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežano preko Romanije, Han Pijeska i Han Pogleda

BANJALUKA - Na putevima preko Romanije, Han Pijeska i prevoja Han Pogled snježne padavine otežavaju saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na području Federacije BiH ugaženog snijega ima na putevima Olovo-Kladanj i Gornji Vakuf/Uskoplje-Prozor.

Na putnim pravcima Bugojno-Novi Travnik i Livno-Šujica-Kupres duva jak vjetar koji mjestimično stvara snježne nanose.

Iz AMS-a vozačima skreću pažnju da zbog pada temperature vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ima poledice, posebno u višim predjelima, preko mostova i na prilazima tunelima.

Obustavljen saobraćaj u Tutnjevcu

Na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Tutnjevac zbog saobraćajne nezgode potpuno je obustavljen saobraćaj, saopšteno je večeras iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske. U toku je uviđaj. Iz AMS-a mole vozače za strpljenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OPREZNO VOZITE Sneg, magla i poledica na putevima BiH

Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 09:18

Na putevima u istočnim i jugoistočnim krajevima Republike Srpske saobraćaj se odvija nešto sporije zbog snežnih padavina, a na području Nevesinja, Gacka, Romanije, Han Pijeska, Han Pogleda i preko Rogoja, osim snega, povremeno jak vetar stvara snežne nanose, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.