Otežan rad katastra zbog softvera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežan rad katastra zbog softvera

Službe za katastar će u narednih nekoliko dana otežano raditi jer je u toku implementacija prve faze novog softverskog rešenja, saopštio je Republički geodetski zavod.

Geodetski zavod moli građane za strpljenje i da zahteve podnose nakon novogodišnjih praznika.

Do otežanog rada, usled čega su nastale i gužve pred šalterima, došlo je zbog toga što se u Srbiji uvodi novi unapređeni informacioni sistem za katastar nepokretnosti.

Izrada novog IT >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sistema realizuje se u okviru projekta "Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji" uz podršku Svetske banke.

Novi IT sistem pomoći će građanima da brže i jednostavnije koriste usluge katastra, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otežan rad katastra zbog novog softvera

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2017

Službe za katastar će u narednih nekoliko dana otežano raditi jer je u toku implementacija prve faze novog softverskog rešenja, saopštio je Republički geodetski zavod...Geodetski zavod moli građane za strpljenje i da zahteve podnose nakon novogodišnjih praznika...Do otežanog rada, usled čega...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.