Otac ubijene devojčice u Ribnikaru otkrio nešto MONSTRUOZNO o roditelju dečaka-ubice: Pretio je da će mu ODUZETI DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 19:59

Otac ubijene devojčice u "Ribnikaru" otkrio nešto MONSTRUOZNO o roditelju dečaka-ubice: "Pretio je da će mu ODUZETI DETE"

Oštećene porodice iznele su niz detalja o dečaku monstrumu.

U postupku koji se vodi protiv porodice dečaka ubice (14) iz Ribnikara, roditelji žrtava izneli su detalje koji ukazuju na to da se odrastanje optuženog dečaka odvijalo u disfunkcionalnoj porodici, a kako Zoran Martinović, otac jedne od nastradalih devojčica navodi, bilo je problema i sa njegovom mlađom sestrom.  

- Predistorija ovog događaja sa ozloglašenom porodicom je da je otac jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roditelju iz odeljenja njihove ćerke pretio polugama moći i da će mu oduzeti dete. To se desilo kada je taj čovek reagovao, rekavši da njegova ćerka ne može da bude predsednik razreda jer je i lično njegovo dete maltretirala. To je napisao u viber grupi, ali su svi ignorisali poruku - ispričao je Martinović.

Kako je dalje Zoran Martinović naveo, sve to se dogodilo 2022. godine kada su njegova ćerka i ćerka kontroverzne porodice pohađale četvrti razred.

Istakao je da se njihov otac ponašao nadobudno, ističući svoj status moćnog lekara, kao i da je vršio pritisak na okruženje sprovodeći samovolju u očiglednoj nameri, da svoju decu istakne u prvi plan, prvo sina, a potom i ćerku. 

Takođe, rekao je da je saznao da je dečak ubica za promenu smene naveo razlog da se oseća zanemareno i zapostavljeno u odeljenju u kom je proveo šest godina.

Zašto se onda tim protiv nasilja i psiholog nisu time bavili. Iz svih spisa i snimaka iz istrage vidim da u toj porodici nije postojala nikakva emotivna povezanost. Ćerka je u svom odeljenju imala probleme, pokazivala je različita lica. Pred odraslima je bila tiha i gledala u pod, a pred decom... - ispričali su roditelji žrtava dopunjavajući se međusobno.

Izvor: Srbija Danas/Republika.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.