Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac i trogodišnji sin ranjeni u eksploziji u Meljinama (VIDEO)

HERCEG NOVI – Muškarac V.V. i njegov trogodišnji sin danas oko 17 sati ranjeni su u mjestu Meljine na hercegnovskoj rivijeri, kada je eksplodirala naprava nepoznatog sastava i porijekla.

Eksplozija se desila kada je V.V. sa sinom pokušao da uđe u auto parkirano kod objekta za pogrebne usluge Lazarev kuk.

Prema jednoj verziji eksplozivna kutija je bila ispod jednog vozila u neposrednoj blizini, a prema drugoj – V.V. je nogom šutnuo kutiju koja je bila između >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dva automobila, nakon čega je ona eksplodirala.

V.V. i njegov maloljetni sin su hospitalizovani u Bolnici Meljine i van životne su opasnosti.

Istraga je u toku.

(Vijesti.me)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) INCIDENT KOD HERCEG NOVOG: Otac i sin (3) povređeni u eksploziji

Izvor: Kurir, 07.Okt.2016

...Eksplozija se desila kada je VV sa sinom pokušao da uđe u automobil parkiran kod objekta za pogrebne usluge Lazarev kuk..Prema jednoj verziji eksplozivna kutija je bila ispod auta KV koje je bilo u neposrednoj blizini, a prema drugoj – VV je "nogom šutnuo kutiju koja je bila između dva automobila,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.