Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2020, 14:19

Otac i kćerka povrijeđeni u nesreći kod Teslića životno ugroženi

TESLIĆ - Teslićanin Zoran Livnjak (45) i njegova četvorogodišnja kćerka S.L. nakon stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila noćas imaju teške povrede glave životno su ugroženi i prognoze njihovog zdravstvenog stanja su neizvjesne, potvrđeno je "Nezavisnim".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEKARI IM SE BORE ZA ŽIVOT Otac i četvorogodišnja kćerka iz Teslića u KRITIČNOM STANJU

Izvor: Blic, 16.Avg.2020

Zoran Livnjak (45) iz Teslića i njegova četvorogodišnja kćerka S.L. , koji su povređeni u teškoj saobraćanoj nesreći, imaju teške povrede glave i životno su ugroženi, a prognoze njihovog zdravstvenog stanja su neizvesne.

Nastavak na Blic...

Otac i kćerka nastradali kod Teslića i dalje životno ugroženi

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2020, 10:55

Zoran Livnjak (45) i njegova četvorogodišnja kćerka koji su tokom vikenda teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, zadobili su teške povrede glave a njihovo stanje i danas je teško, životno su ugroženi i sve dalje prognoze su neizvjesne, potvrđeno je "Nezavisnim".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.