Otac i ćerka umrli od korone u razmaku od 24 časa: On je radio na aerodromu, a ona je bila farmaceut

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac i ćerka umrli od korone u razmaku od 24 časa: On je radio na aerodromu, a ona je bila farmaceut

Sudhir je bio vrlo poštovan, ljubazan i iskusan oficir. Svima će nam veoma nedostajati.

Službenik za imigraciju aerodroma Frontlajn Hitrou i njegova kćerka umrli su od koronavirusa u razmaku od 24 sata. Radnik terminala 3, Sudhir Šarma (61) preminuo je u sredu, a sledećeg dana njegova ćerka farmaceut Puja (33).

- To je apsolutna tragedija. Bio je divan, divan čovek. Svaki imigracioni službenik govori o tome - rekao je jedan od prijatelja Sadhira i dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Njegova udovica nije u mogućnosti da prisustvuje sahrani zbog izolacije. To je baš tako grozno.

Puja, koja je radila u Okružnoj opštoj bolnici u Istburnu u Istočnom Suseksu, provela je pod medicinskom negom tri dana pre nego što joj je virus oduzeo život.

Pujina prijateljica i koleginica rekla je za lokalne medije da je ovo stvarno velika tragedija za celu porodicu:

- Stvarno mi je žao što čujem da se ovo dogodilo mojoj koleginici, koja je bila i moja prijateljica. Žao mi je i njenog oca. Neka im duše počivaju u miru. Šaljem im najiskrenije saučešće i molim se za njihovu porodicu da ovo prebrodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.