Otac: Sanjam da je Tamara živa

Izvor: Kurir, 06.Apr.2012, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac: Sanjam da je Tamara živa

Imam osećaj da mi ćerka govori: „Pomozi da se drugima ne desi ovo što se desilo meni“, kaže Branko Miladinović

NOVI SAD - Duša boli!

Ne znam odakle mi snage da prekjuče pročitam oproštajno pismo na grobu ćerke Tamare. Od nedelje se svake noći budim u tri, u vreme kad je umrla. Imam osećaj da je pored mene i da mi govori: „Tata, moraš da budeš jak, pomozi da se drugima ne desi ono što se desilo meni!“

Ovim rečima juče je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Kurir počeo ispovest Branko Miladinović, otac novinarke Tamare Miladinović (25), koja je u noći između subote i nedelje, s još petoro vršnjaka, poginula u požaru u novosadskoj diskoteci „Kontrast“. Četiri dana posle tragedije, Branko još ne može da prihvati da njegova ljubimica više nije živa.

- Delujem jako, ali kad ostanem sam s Tamarinom slikom, ne prestajem da plačem! Još nisam svestan da je više nikad neću videti. Očekujem da će se svakog trenutka vratiti s posla i reći: „Tata, šta ima novo?“ - priča uplakani Branko.

On dodaje da je odlučio da pokrene inicijativu da se u Srbiji uvede „Tamarin zakon“.

- Cilj je da svi objekti za provod koji mogu da prime više od sto mladih moraju da imaju adekvatnu zaštitu od požara i drugih nepredviđenih situacija. Vlasnici bi bili obavezni da angažuju jednog ili dva požarna spasioca - kazao je otac tragično nastradale Tamare.

Pismo na grobu

Tamarina majka Desanka napisala je potresno pismo, koje je juče ostavila u zemlji na grobu.

- Ne znam da li će ona sve ovo izdržati. Po ceo dan plače i ponavlja: „Da li se Tamara plaši mraka, kako je provela noć sama“ - uznemiren je Branko.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Otac: Sanjam da je Tamara živa

Izvor: S media, 06.Apr.2012

Ne znam odakle mi snage da prekjuče pročitam oproštajno pismo na grobu ćerke Tamare...Od nedelje se svake noći budim u tri, u vreme kad je umrla. Imam osećaj da je pored mene i da mi govori: „Tata, moraš da budeš jak, pomozi da se drugima ne desi ono što se desilo meni!“..Policija zatvorila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.