Otac Davor: Tražiću ekshumaciju Davidovog tela

Izvor: B92, 24.Maj.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Davor: Tražiću ekshumaciju Davidovog tela

Davor Dragičević, otac stradalog Davida, rekao je da će tražiti ekshumaciju tela svog sina kako bi ga pregledali svetski stručnjaci i utvrdili šta se dogodilo.

Slučaj Davida Dragičevića digao je na noge celu BiH.

“Voziću ga po velom svetu, u svaku pravnu zemlju sveta da se izvrši obdukcija i da mi pomognu“, rekao je Dragičević za Klix.ba.

Tri dana zaredom Dragičević podnosi stotine krivičnih prijava Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tvrdi kako je njegov sin otet i ubijen te da se sve pokušava zataškati.

Nakon što je MUP RS izašao u javnost s informacijom da je David opljačkao kuću, a potom da je upao u rečicu Crkvenu na čijem je ušću u Vrbas u Banjaluci i pronađen nakon nekoliko dana potrage počeli su protesti na Trgu Krajine koji se održavaju svaki dan u 18 sati, a proširili su se širom BiH, regiona i Evrope.

Drugi obdukcioni nalaz pokazao je povrede koje ne odgovaraju utapanju u, kako svi kažu, potoku do članaka, već upućuju na to da je David brutalno pretučen.

Otac Davor rekao je kako zna ko mu je ubio sina, ali da još ne može reći ime.

"To je montiran proces i to tvrdim od prvog dana. Tražimo samo istinu i pravdu. Kada oni kažu istinu, pravda će biti zadovoljena", rekao je ranije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.