Otac Britani Marfi tvdi da je njena majka kriva za njenu smrt

Izvor: Blic, 19.Avg.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Britani Marfi tvdi da je njena majka kriva za njenu smrt

Anđelo Bertoloti kaže da je Šeron Marfi, njegova bivša žena i majka preminule glumice, kriva za njenu smrt.

- Smatram da policija treba da ispita Šeron. Mislim da je ona kriva i za smrt Simona Mondžaka, Britaninog muža - izjavio je Anđelo.

Takođe je tražio da Šeron objasni zašto je testament njihove ćerke promenjen i kako je moguće da je ona jedina naslednica glumičinog bogatstva.

- Čak je i Simon isključen iz testamenta. Neka Šeron objasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zašto je testament izmenjen ako se znalo da se Britani i Simon sele u Njujork i da planiraju da imaju decu. I zašto je organizovala aukicju svih Britaninih stvari? Na mnogo pitanja nema odgovora - kaže otac.

Inače, Britani Marfi je preminula u decembru 2009. godine, a prema nalazima iz laboratorije, glumica je bila otrovana. Posle samo pet meseci, umro je i njen suprug Simon od srčanog udara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.