Osvoji putovanje vredno do 2.500 evra!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvoji putovanje vredno do 2.500 evra!

Oduvek ste maštali o tome da posetite neku od egzotičnih destinacija ali nekako vam je uvek nedostalo "vremena". Ne morate da brinete! Došlo je vaših pet minuta.

Želite da posetite neke od udaljenih desitanacija kao što suSidnej, Brizbejn, Adelaid, Dohu, Johanesburg, Džakartu, Peking, Hong Kong, Melburnili možda neko mesto o kom maštate čitavog života? Ostvaranje sna vam nikad nije bilo bliže!

Sajt Moj odmor, Qatar Airways i magazin Putovanja za dvoje vam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << poklanjaju dve povratne avio karte za bilo koju destinaciju ka kojoj leti Qatar Airways kompanija. Vrednost nagrade je do 2.500 evra u zavisnosti od odabrane destinacije.

Sve što je potrebno jeste da se igrate. Složite slagalicu! Od razbacanih delova složite fotografiju, na web portalu luksuznog turističkog magazina Putovanja za dvoje (www.putovanjazadvoje.rs.)

Ukoliko budete srećni dobitnik, destinaciju koju želite da posetite treba da izaberete do kraja marta, a rok za vaše putovanje je kraj novembra 2015. godine. Ne propustite šansu da posetite destinaciju prema vašem izboru i sa sobom povedete dragu osobu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.