Osumnjičenom iz Novog Pazara za obljubu dečaka produžen pritvor

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Okt.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom iz Novog Pazara za obljubu dečaka produžen pritvor

Viši sud u Novom Pazaru produžio je pritvor do 30 dana N.G. (58) iz tog grada, osumnjičenom za obljubu deteta, rečeno je danas radiju Sto plus u tom pravosudnom organu.

Kako je rečeno, pritvor je produžen kako N.G. ne bi uticao na svedoke ili ponovio delo, kao i zbog toga što bi njegovim puštanjem da se brani sa slobode moglo uznemiriti javnost jer je počinio delo za koje je zaprećena kazna preko 10 godina zatvora.

Osumnjičeni N.G. uhapšen je 20. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a tereti se da je u prvoj polovini tog meseca u nekoliko navrata primoravao dvanaestogodišnjeg dečaka da ga oralno zadovolji.

Kako radio Sto plus saznaje, N.G. je za branioca angažovao beogradskog advokata Borivoja Borovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.