Osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci određen pritvor do 30 dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana A.J.A. (49) iz Šapca koja je osumnjičena da je putem društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, sudija za prethodni postupak doneo je rešenje o pritvoru zbog "osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo".

Pripadnici Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << MUP-a Srbije uhapsili su 49-godišnju A.J.A. iz Šapca zbog sumnje da je putem Tvitera uputila pretnje Vučićevoj deci.

Kako je ranije saopštio MUP, ona je osumnjičena za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci određen pritvor do 30 dana

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Jul.2019

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana A.J.A. (49) iz Šapca koja je osumnjičena da je putem društvene mreže Tviter uputila pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas...Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, sudija za prethodni postupak doneo...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.