Osumnjičeni za pretnje Milici Vučić ĆUTAO u tužilaštvu

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za pretnje Milici Vučić ĆUTAO u tužilaštvu

Pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan S. P, osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega je tužilaštvo tražilo da mu se odredi pritvor.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Kako je dodao, pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je predložen kako ne bi ponovio krivično delo.

S. P. se tereti za krivično delo napad na službeno lice.

Hapšenje: Pretio i pripremao napad na Milicu Vučić

Sumnja se da je S.P. slao mejlove MUP-u u kojima je policiju obaveštavao da prati članove porodice Vučića i njihovo obebeđenje te da će ih napasti ako njega ne prestanu da prate pripadnici BIA.

Uhapšen je 1. avgusta u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pritvor osumnjičenom za pretnje obezbeđenju Vučićeve ćerke

Izvor: RTS, 03.Avg.2019

Pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu saslušan je S. P, osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega je tužilaštvo odredilo pritvor. . Osumnjičeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.