Osumnjičeni za napad na autobus Borusije priznao krivicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za napad na autobus Borusije priznao krivicu

Osumnjičeni za prošlogodišnji bombaški napad na autobus nemačkog fudbalskog kluba Borusija Dortmund priznao je krivicu, rekavši da nije želeo da ubije ili povredi bilo koga.

Osumnjičeni, identifikovan kao Sergej V. (28), optužen je za pokušaj ubistva i aktiviranje eksplozivne naprave, a suđenje je počelo prošlog meseca, prenosi AP.

U eksploziji, koja se dogodila 11. aprila prošle godine, povređeni su jedan policajac i igrač Borusije, Mark Bartra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Tužioci navode da je osumnjičeni pozajmio novac i kladio se da će pasti vrednost akcija Borusije, a potom je izvršio napad i pokušao da ga predstavi kao čin islamskog terorizma.

Sergej V. je pred sudom rekao da se kaje za ono što je uradio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za napad na autobus Borusije priznao krivicu

Izvor: B92, 08.Jan.2018

Berlin -- Optuženi za bombaški napad na autobus fudbalera Borusije iz Dormtunda, priznao je krivicu, ali je rekao da nikoga nije želeo da povredi ili da ubije...Optuženi imenovan kao 28-godišnji Sergej V, u skladu s pravilima privatnosti u Nemačkoj, optužen je po 28 tačaka pokušaja ubistva,...

Nastavak na B92...

Napao autobus Borusije jer je želeo zaradu od pada akcija

Izvor: N1 televizija, 08.Jan.2018

Optuženi za prošlogodišnji bombaški napad na autobus fudbalera Borusije iz Dormtunda, priznao je da je to uradio, ali je rekao da nikoga nije želeo da povredi ili da ubije...Optuženi imenovan kao 28-godišnji Sergej V, u skladu s pravilima privatnosti u Nemačkoj, optužen je po 28 tačaka pokušaja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.