Osumnjičen za pljačku menjačnice

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za pljačku menjačnice

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je Željka S. (36) zbog sumnje da je opljačkao radnika menjačnice i izvršio još nekoliko krivičnih dela, saopštio je MUP.

Željko S. je osumnjičen da je 2010. godine sa još nekoliko nepoznatih osoba učestvovao u razbojništvu, švercu oružja, a tereti se i za izazivanje opšte opasnosti i sprečavanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Osumnjičeni je, kako se novodi, uz pretnju oružjem od jednog radnika menjačnice u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oteo 11 miliona dinara, dok je taj čovek novac prenosio u banku.

Prilikom pretresa stana Željka S. pronađen je pištolj marke "glok" kalibra 9 milimetara, sa izbrisanim brojevima, koji je korišćen prilikom pljačke.

Željko S. je priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu. Policija radi na identifikaciji ostalih izvršilaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.