Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024, 22:49

Osuđena “Ubica mačaka”: Prvo komšijinu mačku stavila u blender, zatim ubila čovjeka

Scarlet Blake (26), transrodna žena koja je inspirisana serijom na Netflixu ubila Jorgea Martina Carrena, osuđena je na najmanje 24 godine zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OPSEDNUTA NASILJEM POČINILA MONSTRUOZNE STVARI Prvo je komšijinu mačku rasporila, pa stavila u blender, a onda ubila potpuno nepoznatog čoveka: Evo na koliko je osuđena (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 01:06

Skarlet Blejk (26), transrodna žena koja je inspirisana serijom na Netflixu ubila Horhea Martina Karena, osuđena je na najmanje 24 godine zatvora. Blejk je u julu 2021. prvo udarila Karena, a zatim ga gurnula u reku Červel u Oksfordu. Nekoliko meseci ranije, ubila je komšijinu mačku - stavila je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.