Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen na 19 godina robije zbog ubistva starice

MOSTAR - Dražan Knezović, zvani Gega, osuđen je na 19 godina zatvora zbog ubistva Stojke Grubišić (79), počinjenog u martu 2016. godine.

Presudu mu je na ponovljenom suđenju izrekao Kantonalni sud u Mostaru, čime su mu "odrezane" dvije godine više u poređenju s presudom koja mu je bila izrečena prošle godine, a koja je odlukom Vrhovnog suda FBiH ukinuta. S obzirom na to da je suđenje ponovljeno, ni ova presuda nije pravosnažna.

Knezović je proglašen krivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je staricu ubio u njenom stanu u mostarskom naselju Rudnik. Odbila mu je dati pare, pa je došlo do naguravanja, a nakon toga je zgrabio njene igle za pletenje i kuhinjski nož te staricu odgurao u spavaću sobu.

Tu ju je, po presudi, iglama izbo u predjelu grudi, pa je od silka napravio omču i davio je. Ona ga je ogrebala po licu, a on joj je zatim zario nož u vrat te iz njene torbe ukrao 700 kanadskih dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IZBO JE I DAVIO Osuđen na 19 godina zbog ubistva starice

Izvor: Blic, 18.Jan.2018

Kantonalni sud u Mostaru osudio je na ponovljenom suđenju Dražana Knezovića Gegu na 19 godina zatvora zbog ubistva starice Stojke Grubišić (79), koje je počinio 7. marta 2016. godine...Knezović je proglašen krivim da je staricu ubio u njenom stanu u mostarskom naselju Rudnik...Nakon što mu je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.