Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2022, 19:39

Oštre reakcije iz Srpske na odluku o poništavanju zaključaka Narodne skupštine

BANJALUKA, SARAJEVO - Predstavnici RS tvrde da Ustavni sud BiH nema nadležnosti da poništava zaključke Narodne skupštine (NS) RS o vraćanju nadležnosti, a ova reakcija uslijedila je nakon što je taj sud, rješavajući po apelaciji 15 poslanika iz Federacije u Predstavničkom domu BiH, odlučio da pomenute zaključke stavi van snage.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oštre reakcije iz Srpske na odluku Ustavnog suda BiH o poništavanju zaključaka Narodne skupštine RS

Izvor: Danas, 29.Jun.2022, 13:50

Predstavnici Republike Srpske tvrde da Ustavni sud BiH nema nadležnosti da poništava zaključke Narodne skupštine (NS) RS o vraćanju nadležnosti, a reakcija je usledila nakon što je taj sud, rešavajući po apelaciji 15 poslanika iz Federacije u Predstavničkom domu BiH, odlučio da pomenute zaključke...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.