Oštra reakcija Vulina na tvrdnje SSP-a: Opasno je da Ðilas postane vlasnik opozicije i izigrava moralnog sudiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 18:36

Oštra reakcija Vulina na tvrdnje SSP-a: Opasno je da Ðilas postane vlasnik opozicije i izigrava moralnog sudiju

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio da je opasno za Srbiju da lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Ðilas "postane vlasnik opozicije i da izigrava moralnog sudiju, opasno bar koliko i kada siledžija priča o zaštiti žrtava porodičnog nasilja,".

- Dragan Ðilas je iz pocepanih farmerica postao bogataš i tajkun. Niko ne zna čime se kvalifikovao da postane ministar ali svi znaju da je iz vlasti izašao kao multimilioner. Opasno je da Ðilas postane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasnik opozicije kao što je za vreme svoje vlasti postao vlasnik marketinškog prostora Srbije, a i medijske scene - naveo jeVulin.

Lider PS kaže da Ðilas nije mogao da sakupi potpise i registruje partiju, ali je "zato kupio stranku da bar nekom bude predsednik".

- Pošto ne može da se nametne ostatku opozicije politikom, Ðilas kupuje preostale funkcionere opozicije, ako slučajno stranke ne budu na prodaju. Opasno je za Srbiju da Ðilas postane vlasnik opozcije i da izigrava moralnog sudiju, opasno bar koliko i kada siledžija priča o zaštiti žrtava porodičnog nasilja, istakao je Vulin.

Lider PS je oštro reagovao nakom saopštenja Đilasovog SSP u kome se navodi da su ljudi u novoj Vladi opasni po budućnost države i naroda.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.