Oštećen asfalt na Dunav stanici: Kružni tok kao brazde na njivi

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećen asfalt na "Dunav stanici": Kružni tok kao brazde na njivi

Asfalt na autobuskom stajalištu "Dunav stanica" toliko je ulegao da podseća na brazde na njivi a vozači oprezno obilaze rupe kako ne bi oštetili automobile.

Stajalište koje je deo kružnog toka u Ulici Jovana Avakumovića čak i vozači gradskog prevoza pokušavaju da izbegnu.

- Verovatno je asfalt ulegao pod težinom autobusa koji se godinama zaustavljaju na istom mestu - prokomentarisao je jedan od vozača autobusa koji se zaustavio na stanici.

Stanari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okolnih zgrada koji svakodnevno porlaze kroz kružni tok na "Dunav stanici" kažu da se trude da izbegnu ovaj deo puta kako ne bi oštetili vozila.

- Dosta su visoke rupe. Ako malo brže pređem preko njih udariću donjim delom auta i oštetiću nešto. Zato i pazim da ne idem tuda, nego samo sredinom kružnog toka - rekao nam je jedan od okolnih stanara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.