Ostavila bebu u bolnici, pa se vratila po nju

Izvor: Blic, 08.Nov.2013, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavila bebu u bolnici, pa se vratila po nju

Rumunka F. G. E. (33), koja se porodila u ponedeljak u požarevačkoj bolnici i iste večeri pobegla i ostavila bebu, juče se vratila po dete.

Srećko Bosić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu, kaže da je ona rodila zdravo žensko dete teško oko 3,5 kilograma.

- U bolnicu je primljena u ponedeljak oko šest sati ujutro i sa našim socijalnim radnikom razgovarala o pribavljanju dokumenata radi regulisanja bolničkih troškova. Tada je dala netačne podatke o sebi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Već u 7.30 se porodila donevši na svet zdravo žensko dete. Nijednim gestom nije dala do znanja da o bebi ne može da se stara. Uveče oko 22 sata ona je neopaženo prošla pored obezbeđenja i otišla. Posle tri dana, juče oko 12 sati došla je u pratnji jednog muškarca i uzela svoje dete iz bolnice - ispričao nam je Srećko Bosić.

U bolnici ističu da ovo nije prvi slučaj ostavljanja beba, ali je prvi da se majka predomisli. Na dečjem odeljenju požarevačke bolnice nalazi se još jedna ostavljena beba.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presedan: Majka se predomislila i vratila po bebu

Izvor: Mondo, 08.Nov.2013

Rumunka F. G. E. (33), koja se porodila u ponedeljak u požarevačkoj bolnici i iste večeri pobegla i ostavila bebu,..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.