Osnovci kovinske Zmajeve škole održali završnu svečanost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovci kovinske "Zmajeve" škole održali završnu svečanost

Poslednjeg dana nastave ove školske godine učenici kovinske "Zmajeve" osnovne škole u Centru za kulturu održali su završnu svečanost. 

Tom prilikom, kako je rekla direktorka škole Vesna Jotić, ispratili smo u svet odraslih još jednu generaciju učenika naše škole i završili, u svakom pogledu, izuzetno uspešnu školsku godinu.

Potom su nagrađeni brojni učenici: 107 iz oblasti sporta, 35 za osvojeno jedno od prva tri mesta na takmičenjima višeg ranga od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << školskog takmičenja iz nastavnog predmeta, 11 odlikaša osmog razreda i nosioci diploma, a najbolja među najboljima, nosilac diplome „Vuk Karadžić", laureat priznanja „Đak generacije" je Katarina Ivezić.

Radosti i vedrini ovoj svečanosti doprineli su i učenici mlađih razreda lepršavom predstavom koja je vodila kroz „Zmajolend", čarobni mjuzikl koji je oživljavao svet mladosti i zabave davnih osamdeseth, vreme njihovih baka i deka, oduševivši roditelje, rođake i prijatelje škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.