Osmogodišnjak doneo pištolj u školu da se obračuna sa VRŠNJAKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmogodišnjak doneo pištolj u školu da se obračuna sa VRŠNJAKOM

Nastavnik obavestio policiju

Neimenovani osmogodišnjak iz SAD doneo je pištolj u osnovnu školu jer je hteo da se obračuna sa drugim detetom.

Pročitajte i:

Incident se dogodio juče u Springfildu u Ohaju. Oružje je primetio nastavnik dok je dečaku pomagao da spakuje ranac. Policija je zadržala dečaka i saopštila da je pištolj bio prazan.

 Osmogodišnjak je rekao da je oružje doneo jer se plaši drugog dečaka. Uprava škole je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da će učenik biti kažnjen u skladu sa školskim propisom dok je policija saopštila da bi protiv dečaka mogla biti podignuta i optužnica zbog donošenja oružja u školu.

U SAD je poslednjih dana u žiži ponovo pitanje zabrane oružja posle tragedije koja se dogodila prošle srede. U srednjoj školi u Floridi Nikolas Kruz (19) ušao je naoružan puškom R-15 u svoju bivšu školu i počeo da puca na učenike na hodnicima.

U napadu je ubijeno 17, a ranjeno 15 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.