Osmeh briše godine

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmeh briše godine

Mnoge dame sa javne scene prkose godinama i izgledaju odlično iako su zakoračile u petu ili šestu deceniju. Lepa Brena i u 57 godini ima duge noge, zgodno telo i porcelanski ten, pa svojim izgledom podjednako oduševljava fanove kao i pre više od tri decenije kad je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki.

- Treba da se vodi računa o svemu. Svoj izgled dosta dugujem genetici, ali sam mnogo i uložila u sebe. Osmeh i optimizam su veoma važni, pa se trudim da se smejem što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << više. Ne pomažu skupe kreme i krpice ako isijavate neraspoloženje. Tajna lepote nije u šminkanju, već u negovanju, a korekcije bi trebalo da budu umerene nikako radikalne - rekla je jednom prilikom Lepa Brena.

Osim glasom, folk pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović svoje fanove oduševljava zanosnom figurom i mladolikim likom. Ona smatra da se starenje ne može zaustaviti, a estetska hirurgija je odlična ukoliko je žena dovoljno jaka da ne postane njen rob.

- Unutrašnje zadovoljstvo se emituje na spoljašnji izgled. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav želim da ga živim, imam zdravu porodicu, divnu decu. Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, negujem svoje telo i lice - rekla je Ceca.

Severina Kojić i danas sa 45 godina važi za jednu od najzgodnijih žena na regionalnoj estradnoj sceni. Na pitanje kako uspeva da zadrži mladolik izgled, ona kaže da je njena tajna u stalnom vežbanju i umerenoj ishrani.

- Volim da vežbam, i to svakodnevno. Sve vežbe koje radim nisu na spravama već na podu. Dugo vežbam na takav način jer se mišići ne jačaju nego se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gde, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi - otkrila je Severina.

- Za lep izgled su veoma bitne misli, a posle genetika. Ipak, ima dosta i odricanja. Ja živim opušteno i ne robujem ničemu, a kad se ujutro pogledam u ogledalo, zadovoljna sam onim što vidim. Vežbam svakog dana, ali ne idem u teretanu i nikada nisam imala ličnog trenera - rekla je Snežana Babić Sneki, koja je početkom oktobra prošle godine navršila 50 godina.

Glumica Tanja Bošković i danas sa 64 godine ima telo na kome mogu da joj pozavide dvostruko mlađe žene.

- Volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, družim se s ljudima... Bore koje imam sam zaradila s najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva - kaže Tanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.