Oslobođen vozač kamiona koji je 2012. učestvovao u nesreći kod Pančeva u kojoj je POGINULO SEDMORO LJUDI

Izvor: Press, 13.Jan.2020, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođen vozač kamiona koji je 2012. učestvovao u nesreći kod Pančeva u kojoj je POGINULO SEDMORO LJUDI

Pančevca R.R, vozača kamiona koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći 2012. godine u kojoj je poginulo čak sedam osoba, Osnovni sud u Pančevu oslobodio je krivice, prenosi pančevački portal 013info.
Foto:blic
Odluka da vozač kamiona R. R. bude oslobođen doneta je u novembru 2019. godine u Osnovnom sudu u Pančevu, ali je zbog žalbe Osnovnog javnog tužilaštva konačna odluka bila na Apelacionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sudu.
Podsetimo u julu 2012. godine na putu između Banatskog Novog Sela i Pančeva, poginuli su svi putnici vozila "opel kadet", kada su se u punoj brzini zakucali u kamion koji je bio parkiran na desnoj strani kolovozne trake.

Foto: Dejan Božić / RAS Srbija
U saopštenju koje je 2012. godine izdala PU Pančevo, "saobraćajna nesreća se dogodila oko 1.20 časova na putu između Banatskog Novog Sela, na državnom putu broj 3 Pančevo - Vršac. Vozač kamiona koji se kretao iz pravca Banatskog Novog Sela ka Pančevu zaustavio je vozilo na mestu na kome je ono ugrozilo bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, a tada je u zadnji deo kamiona svojim prednjim delom udario automobil "opel kadet" koje se kretalo iz istog pravca".
Potparolka Osnovnog suda u Pančevu Aleksandra Vasić rekla je svojevremeno za RTS da se od siline udarca putničko vozilo podvuklo pod kamion i tom prilikom sve osobe iz automobila su izgubile život. Vozaču kamiona je tada određeno policijsko zadržavanje.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD PANČEVA DOBILA EPILOG: Presuđeno VOZAČU ŠLEPERA za udes u kome je poginulo SEDMORO BRAĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020

Očekuje se konačna odluka Apelacionog suda..Osnovni sud u Pančevu oslobodio je krivice vozača kamiona za udes u kome je život izgubilo sedam osoba. Odluka da vozač kamiona R. R. (32) iz Pančeva bude oslobođen doneta je početkom novembra 2019. godine. Kako se sada saznaje u Osnovnom sudu u Pančevu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.