Oslobođen vođa desničara, snimci ga vraćaju u zatvor?

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođen vođa desničara, "snimci" ga vraćaju u zatvor?

London -- Osnivač Engleske odbrambene lige i novinar Tomi Robinson oslobođen je uz kauciju, nakon sudskog saslusanja o nepoštovanju suda.

Nakon kratkog saslušanja u Centralnom krivičnom sudu odlučeno je da se Robinson oslobodi uz kauciju pošto je njegov slučaj prosleđen državnom tužiocu.

Robinson je oslobođen nakon što su tri sudije Kraljevskog suda Engleske odbacile njegov slučaj za nepoštovanja suda u avgustu.

Međutim, on bi mogao ponovo biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osuđen zbog emitovanja na društvenim mrežama informacija o suđenju koje je u toku. Naime, Robinson je snimao muškarce optužene da su bili deo bande koja je silovala decu.

Vesti o masovnim i organizovanim silovanjima dece, uglavnom devojčica, uzrasta od 11 do 17 godina, koje su počinili članovi muslimanske bande potresle su Veliku Britaniju.

Engleska odbrambena liga je pokret koji organizuje masovne ulične proteste protiv islamizma, šerijata i islamskog ekstremižma u Engleskoj. Popularnost ovog desničarskog pokreta sve više raste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.