Orlovi sleteli u Južnu Afriku

Izvor: S media, 08.Jun.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" sleteli u Južnu Afriku

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Johanezburg, grad koji će im biti baza tokom šampionata sveta u Južnoj Africi.

Reprezentativice je u najvećem gradu zemlje u kojoj će od 11. juna do 11. jula biti održan Mundija dočekala delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem.

Selektor Srbije Radomir Antić zakazao je za 16 časova relaksacioni trening - prvi na afričkom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tlu.

Srbija će na šampionatu sveta igrati u D grupi sa selekcijama Nemačke, Gane i Australije, a prvi meč "beli orlovi" će odigrati 13. juna u Pretoriji protiv izabranika Milovana Rajevca.



Antić uveren da će Vidić biti spreman


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić uveren je da će jedan od naših najboljih fudbalera Nemanja Vidić biti spreman za prvu utakmicu na Svetskom kupu protiv Gane.

Zbog problema sa stomačnim virusom Vidić je propustio poslednje dve pripremne utakmice protiv Poljske i Kameruna.

"Otkako se razboleo Vidić nije trenirao, ali sada mu je mnogo bolje i siguran sam da će biti spreman za utakmicu protiv Gane", rekao je Antić za sajt FIFA.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.