Orlić oštro: Đilas u besu daje AUTOGOLOVE, gurao Beograd u DUŽNIČKO ROPSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlić oštro: Đilas u besu daje AUTOGOLOVE, gurao Beograd u DUŽNIČKO ROPSTVO

Orlić navodi da će Beograđani znati kako da odgovore Ðilasu

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Dragan Ðilas u besu uporno daje auto golove, jer se zaželeo vremena kada je zloupotrebom funkcije i moći uvećavao sopstveni profit za desetine miliona evra, a Beograd gurao u dužničko ropstvo i propadanje.

Pročitajte i:

- Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan: eno ih, prikazane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na panoima u Skupštini grada još pre više meseci - kaže Orlić, ali dodaje da Ðilas to ne može da zna, jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu.

- Nije ga zanimao ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao „preča posla“ brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svađa na temu „ko je veći žuti lopov“. Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima - ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS.

, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

- Ne samo zbog dva miliona evra koje im je Ðilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast, nakon Ðilasovog mraka i devastacije svega, omogućila: poput novih klubova za druženje i senior kartica. Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a ne nezasitom Ðilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti - zaključio je Orlić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.