Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum prekinuo sa Kejti Peri

Glumac Orlando Blum i pjevačica Kejti Peri rastali su se prije mjesec dana, pišu američki mediji.

"Složili su se kako je najbolje da prekinu jer su trenutno u drugačijim životnim fazama", kažu prijatelji para.

Kejti (32) i Orlando (39) u vezi su bili deset mjeseci. Navodno ona želi imati djecu, a Orlando još nije spreman za drugi brak. Iz braka s Mirandom Ker (39) ima sina Flina (5).

Vlasnica hita 'Roar' i zvijezda 'Gospodara prstenova' godinama su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bili prijatelji, a među njima je navodno 'zaiskrilo' na zabavi u januaru nakon dodjele nagrada Zlatni globus. Nakon toga počeli su izlaziti zajedno, a njihovi prijatelji su na društvenim mrežama često objavljivali i fotografije para s društvom.

Iako ni jedno ni drugo nisu javno progovorili o svojoj vezi, Kejti je u maju objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju. U avgustu, medije su pak preplavile fotografije s njihovog odmora u Italiji. Paparaci su, naime, fotografisali Bluma kako je, kao od majke rođen, vozio Kejti na dasci.

Osim Orlanda, i Kejti iza sebe ima jedan propali brak.Od britanskog komičara Rasela Branda razvela se 2012. godine,

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.