Oricio pohvalio napore Srbije na rešavanju migrantske krize

Izvor: Beta, 11.Jul.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oricio pohvalio napore Srbije na rešavanju migrantske krize

Šef Misije OEBS u Srbiji Andrea Oricio pohvalio je danas napore koje Vlada Srbije ulaže u rešavanje migrantske krize, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.Oricio je na sastanku s ministrom za rad, zapošljavanja i boračka pitanja Zoranom Djordjevićem ocenio da Srbija u rešavanju migrantske krize vodi računa o ljudskim pravima migranata, ali i o potrebama lokalnog stanovništva.On je rekao i da je OEBS spreman da bude aktivan i posvećen partner Srbiji i nastavi da pruža pomoć tamo gde je potrebno.Ministar Zoran Djordjević rekao je da će Srbija nastaviti da se ponaša odgovorno prema migrantskoj populaciji.On je ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Slovenija podržava Srbiju na putu ka EU

Izvor: RTS, 12.Jul.2017, 14:20

. Slovenija podržava Srbiju na putu ka Evropskoj uniji, kao i svaki drugi vid napretka i razvoja, jer napredak Srbije predstavlja napredak regiona, rekao je ambasador Slovenije u Srbiji, Vladimir Gasparič na sastanku sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoranom Đođevićem.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.