Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže od Vučića da smeni Stefanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" traže od Vučića da smeni Stefanovića

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" pozvali su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da do subote, 29. decembra, u 18 časova smeni ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, zbog "kriminalizacije društva i vređanja demonstranata".

Oni su povodom izjave Vučića, koji je ranije izjavio da je spreman da sasluša nezadovoljne građane koji protestuju na ulici, naveli da na njihove zahteve "ćute oni kojima su upućeni".

"Ako hoćete da saslušate >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nezadovoljne građane sa protesta, dođite u subotu na Plato (ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu) u 18 časova. Mi ćemo biti tamo i čekamo vas", navodi se u saopštenju.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" ranije su saopštili da će se okupljati svake subote dok ne budu ispunjeni njihovi zahtevi - otkrivanje nalogodavaca ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, napada na predsednika Levice Srbije Borka Stefanovića i na novinara Milana Jovanovića, kao i da protestna okupljanja dobiju pet umesto jednog minuta u Dnevniku Radio-televizije Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Organizatori protesta traže smenu Stefanovića i da Vučić dođe na plato ako hoće da ih sasluša

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2018

Organizatori građanskog protesta "1 od 5 miliona" uputili su zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da do subote, 29. decembra, u 18 časova, smeni ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, kao i da tada dođe na plato ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, ukoliko hoće da sasluša...

Nastavak na Radio 021...

Organizatori protesta u BG traže smenu Stefanovića

Izvor: B92, 25.Dec.2018

Beograd -- Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" pozvali su predsednika Srbije da do subote u 18 časova smeni ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića...Oni to zahtevaju zbog "kriminalizacije društva i vređanja demonstranata"...Oni su povodom izjave Vučića, koji je ranije naveo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.