Organizacija ENECA raspisuje novi Konkurs za preduzetnike

Izvor: Megafon.co, 23.Avg.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizacija ENECA raspisuje novi Konkurs za preduzetnike

Organizacija ENECA, u okviru projekta „Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji“, raspisuje novi Konkurs. Popunjene prijavne formulare treba poslati do 9. septembra 2019. godine na adresu: konkurs@eneca.org.rs.
Konkurs za preduzeća iz sektora agobiznisa i prehrambenog sektora Ideja projekta je da osnaži podržane biznise kroz širenje i rast poslovanja, poboljšanje konkurentnosti i pozicioniranja na tržištu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Cilj je i stvaranje dodatne vrednosti, procesa sertifikacije, promocije izvoza i pristupa novim tržištima.
Foto – Megafon

Konkursom će biti podržani agrobiznisi, pre svega iz sektora prerade voća, povrća, šumskih plodova, mleka i mesa. Odabranim korisnicima biće pružena podrška u vidu biznis treninga, mentorske podrške, učešća na odabranom regionalnom sajmu hrane i pića. Podržaće se i promotivno-prodajne aktivnosti i u skladu sa potebama biznisa biće obezbeđena sertifikacija iz oblasti sistema bezbednosti hrane.
Za dodatne informacije svi zainteresovani mogu da se jave i na brojeve telefona 018/528-228 i 018/240-306, zbog dobijanja konkursne dokumentacije, kažu u organizaciji ENECA.
Konkusr finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.