Orban odbacio multikulturalnost, liberalizam, imigraciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban odbacio multikulturalnost, liberalizam, imigraciju

Premijer Mađarske Viktor Orban odbacio je danas multikulturalno društvo i liberalizam, i rekao da će se boriti protiv talasa imigranata koji, prema njegovim rečima, preti da njegovu zemlju pretvori u "izbeglički kamp".

U godišnjem obraćanju naciji, Orban se dotakao niza ekonomskih i političkih tema.

Po njegovim rečima, vlada na čijem je on čelu, odbacila je neoliberalnu ekonomsku politiku, poput štednje, kao i liberalne socijalne politike koje ne uvažavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hrišćansku kulturu.

Orban je multikulturalno društvo nazvao "zabludom".

Takođe je rekao da je "Mađar po prirodi politički nekorektan čovek" i da "to znači da nije izgubio zdrav razum", dodao je mađarski premijer.

Orban je kritikovan na Zapadu zbog jer je prošle godine izjavio da želi da njegova zemlja bude "ne-liberalna".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne želimo imigrante, multikulturalnost je obmana"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015

Mađarski premijer Viktor Orban osudio je multikulturizam i liberalizam, te poručio da će se boriti protiv sve većeg talasa migracije koja preti da njegovu zemlju pretvori u "izbeglički kamp"...Orban je u godišnjem govoru o stanju nacije multikulturalno društvo nazvao "obmanom"...- Mađar ne želi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.