Orašje: Iskoristili poplave - pobegli iz zatvora

Izvor: Blic, 21.Maj.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orašje: Iskoristili poplave - pobegli iz zatvora

Iskoristivši gužvu zbog vanrednoga stanja uzrokovanog poplavama, iz zatvora u Orašju u Bosanskoj Posavini pobegla su šesnaestorica zatvorenika, objavio je danas “Dnevni avaz”.

Grupa zatvorenika pobegla je sinoć nakon pobune zbog prodora Save iz pravca naselja Kopanica, precizira sarajevski dnevnik, pozivajući se na direktora Federalne uprave policije (FUP) Dragana Lukača.

Pripadnici Specijalne jedinice FUP-a, koja je u Posavsku županiju upućena da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi pomogla ugroženom stanovništvu, uspeli su tokom jutra da pronađu i uhapse deset begunaca, dok za ostalima potraga još traje.

Oko stotinu zatvorenika iz KPZ-a Orašje je, navodi list, zbog poplave danas premešteno u druge zatvore u Federaciji BiH.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskoristili poplave - pobegli iz zatvora

Izvor: Akter, 21.Maj.2014

Iskoristivši gužvu zbog vanrednoga stanja uzrokovanog poplavama, iz zatvora u Orašju u Bosanskoj Posavini pobegla su šesnaestorica zatvorenika

Nastavak na Akter...

Iskoristili poplave i pobegli iz zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2014

Iskoristivši gužvu zbog vanrednoga stanja uzrokovanog poplavama, iz zatvora u Orašju u Bosanskoj Posavini pobegla su šesnaestorica zatvorenika, objavio je danas Dnevni avaz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.