Oralni seks usred koncerta!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oralni seks usred koncerta!

Čuli smo za obožavateljke koje cmaču svoje idole na bini, ali ovo je već previše!

Reper iz Detroita Deni Braun dobio je nesvakidašnju "počast" od jedne devojke na svom koncertu u Mineapolisu u Minesoti.

Braun je proteklog vikenda nastupio tamo, muzička štampa piše da je žurka zaista bila vrela, a devojke iz prvih redova utrkivale su se da ga dodirnu, poljube ili pomaze.

Prišao je jednoj od njih, koja ga je najpre ispipala preko pantalona, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << digla majicu i pokazala mu grudi, a onda mu pružila oralni seks usred nastupa! Akcija je trajala dvadesetak sekundi, ali dovoljno da se društvene mreže zapale od priče.

Braun je na Twitteru potvrdio da je došlo do oralnog seksa, i ponosno napisao "za to vreme, nisam propustio ni reč pesme".

Reperov nalog zatrpan je porukama radoznalih, pa je spornu poruku ubrzo obrisao.

(MONDO, foto Deni Braun, YouTube)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oralni seks usred koncerta!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2013, 11:38

Reper iz Detroita Deni Braun dobio je nesvakidašnju "počast" od jedne devojke na svom koncertu u Mineapolisu. Naime, tokom mkoncerta njegova vatrena obožavateljka oralno ga je zadovoljila...Reper Deni Braun nije se "zbunio" tokom koncerta u Mineapolisu  ..Muzička štampa piše da je žurka zaista...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.