Optužnica za svirepo ubistvo

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica za svirepo ubistvo

SKOPLJE - Osnovno javno tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju podnelo je Krivičnom sudu u Skoplju optužnicu protiv šestorice osumnjičenih za terorizam koji se terete za petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u okolini Skoplja 12. aprila ove godine.

Optužnica je u sud stigla kasno sinoć, samo nekoliko sati pre ponoći kada ističe rok od šest meseci za podnošenje optužnice ili bi oni u suprotnom bili oslobođeni iz pritvora.

Ujedno Tužilaštvo traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da se produži pritvor za njih šestoricu od kojih su dvojica, inače, direktnih izvršitelja ubistva, u bekstvu.

Osumnjičeni kao direktni izvršioci su Afrim i Agim Ismailović i Alil Demiri, dok su Fejzi Aziri, Rami Sejdi i Haki Haziri osumnjičeni za pomaganje.Alil Demiri i Afrim Ismailović su u bekstvu i za njima su raspisane međunarodne poternice.

Prekjuče je na mestu ubistva obavljena rekonstrukcija kojoj su prisustvovali istražni sudija, tužilac, odbrana, osumnjičeni, svedoci kao i zaštićeni, ili kako ga ovde, prema zakonu nazivaju, ugroženim svedokom.

On je bio maskiran i objašnjavao je detalje surove likvidacije četvorice mladića i jednog starijeg muškarca 12. aprila ove godine, koji su te večeri pecali ribu na jezeru.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Skoplje: Optužnica zbog masovnog ubistva

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Okt.2012

U Skoplju podignuta optužnica protiv šestorice osumnjičenih za terorizam koji se terete za petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera 12. aprila. Osnovno javno tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju podnijelo je Krivičnom sudu u Skoplju optužnicu protiv šestorice osumnjičenih za terorizam...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.