Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica protiv oca zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

RIJEKA - Pedesetpetogodišnji muškarac iz Rijeke optužen je za seksualno zlostavljanje tridesetdvogodišnje kćerke, a optužnicu protiv njega podiglo je Županijsko tužilaštvo u tom gradu.

Tužilaštvo u optužnici traži da mu bude produžen istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela te zbog mogućeg uticaja na svjedoke.

Muškarac je optužen za krivična djela protiv polne slobode i rodoskrvnuće, te za nasilje u porodici.

On je optužen da je krivična djela počinio od sredine 2010. do aprila ove godine u Rijeci, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UŽAS U HRVATSKOJ Optužen muškarac da je seksualno zlostavljao ćerku

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

Pedesetpetogodišnji muškarac iz Rijeke optužen je za seksualno zlostavljanje tridesetdvogodišnje ćerke, a optužnicu protiv njega podiglo je Županijsko tužilaštvo u tom gradu...Tužilaštvo u optužnici traži da mu bude produžen istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.