Izvor: B92, 16.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Optuženi bio na Ovčari"

Beograd -- Miroslav Đanković posvedočio u nastavku postupka protiv Saše Radaka da je optuženog video na Ovčari.

U nastavku izdvojenog postupka protiv Saše Radaka, optuženog za ratni zločin na Ovčari kod Vukovara u novembru 1991. danas je svedočio Miroslav Đanković, koji je na glavnom suđenju za ubistvo hrvatskih zarobljenika osuđen na 20 godina zatvora.

Đanković je rekao da je Radaka video na Ovčari pošto su zarobljenici već bili evakuisani iz Vukovarske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnice i izvedeni iz autobusa, ali nije mogao da precizira da li ga je video u hangaru, kako je to u pretkrivičnom postupku izjavio.

Suđenje Radaku nastavlja se sutra, a predviđeno je čitanje nalaza veštaka-balističara, predočavanje video snimaka, fotografija i drugog dokaznog materijala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.