Optužena za zaveru za ubistvo Madura

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužena za zaveru za ubistvo Madura

Venecuela je optužila lidera opozicije Mariju Korinu Maćado za učešće u zaveri za ubistvo predsednika Nikolasa Madura, saopšteno je danas iz tužilaštva ove zemlje.

Marija Maćado, koja je predvodila ulične proteste protiv Madura početkom godine, odbacila je optužbe kao "šaradu", čiji je cilj da je "ućutka" i odvrati pažnju javnosti od rastuće ekonomske krize u Venecueli.

"Ne postoji krivično delo za koje mogu da me optuže. Uprkos naporima Vlade da me zgazi, nastaviću borbu", rekla je ona novinarima i dodala da je vlast optužuje zato što tvrdi da u Venecueli vlada diktatura.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Venecuela: Liderka opozicije optužena za učešće u zaveri za ubistvo Madura

Izvor: Blic, 04.Dec.2014

Venecuela je optužila lidera opozicije Mariju Korinu Maćado za učešće u zaveri za ubistvo predsednika Nikolasa Madura, saopšteno je u sredu iz tužilaštva ove zemlje...Marija Maćado, koja je predvodila ulične proteste protiv Madura početkom godine, odbacila je optužbe kao "šaradu", čiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.