Opština Zemun DARUJE ĐAKE PRVAKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Zemun DARUJE ĐAKE PRVAKE

Prvog dana škole, 2. septembra, predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić sa svojim saradnicima pozdravio je đake prvake u zemunskim osnovnim školama, i tom prilikom, podeljeni su im darovi - rančevi i školski pribor.

Tradicionalna akcija darivanja zemunskih đaka prvaka koju sprovodi Gradska opština Zemun počela je 29. avgusta kada je predsednik Dejan Matić prisustvovao svečanoj priredbi u Osnovnoj školi ''Svetislav Golubović Mitraljeta'' u Batajnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Predsednik Matić im je poželeo srećan polazak u prvi razred, a nastavnicima poručio da i ove školske godine iznedre što više odličnih učenika i vukovaca.

- Ovo je treća godina kako Gradska opština Zemun pomaže roditeljima tokom pripreme đaka prvaka za školu. Ove godine blizu 1900 đaka sa teritorije naše opštine kreće u prvi razred. Za svakog od njih smo obezbedili prigodan poklon. Vodili smo računa da devojčice nose crvene, a dečaci plave rančeve, koji sadrže majice, kape, pernice, komplete pribora za pisanje i crtanje, sveske, raspored časova, pohvalnice, vodiče za đaka prvaka kroz školu – "Prvarica" i mali leksikon "Pažljivkova pravila u saobraćaju", jer je veoma važna bezbednost dece kada su van školskog dvorišta  - rekao je Matić.

Gradska opština Zemun nastavlja da ulaže u infrastrukturu i obezbeđenje boljih uslova za školovanje, ali istovremeno brine o đacima od početka školovanja, prateći njihov razvoj i nagrađujući postignute rezultate, a od ove godine nagrade dobijaju i prosvetni radnici koji postižu vanredne rezultate u svom radu.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOORDINACIONO TELO: Školski pribor za PRVAKE

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2019, 10:02

Bujanovac / Vranje - Besplatan školski pribor i rančevi biće uručeni đacima prvacima u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa u sredu 4. septembra, saopšteno je iz Koordinacionog tela za jug Srbije. Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela, ove godine lično će dodeliti ovu donaciju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.