Opština Velika Plana brine o najmlađima: GRADI  SE JOŠ JEDNO DEČIJE IGRALIŠTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 13:03

Opština Velika Plana brine o najmlađima: GRADI  SE JOŠ JEDNO DEČIJE IGRALIŠTE

Grad Velika Plana će do kraja meseca dobiti još jedno dečije igralište.

Danas su počeli radovi na izgradnji dečijeg igrališta u parku koji se nalazi u Ulici Mileta Arsića.

- Na igralištu će biti postavljen kompleks sprava koji čine dve ljuljaške, dva tobogana, od kojih je jedan spiralni i dve penjalice, sa ukrasnom kulom – kaže Miloš Ivanović, predsednik Saveta Prve Mesne zajednice.

U parku, pored dečijeg igrališta, biće postavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve nove klupe, dok će postojeće klupe biti obnovljene.

Prilazne staze dečijem igralištu biće potpođene behatonom a igralište i park biće osvetljeni reflektorima.

Celo igralište imaće gumiranu podlogu koja će decu štititi od povreda.

Vrednost radova, koje izvodi JKP Miloš Mitrović,  je oko milion i po dinara a finansira ih Prva mesna zajednica.

Poslednjih godina, otkako je odgovornost za vođenje opštine preuzela SNS, u Velikoj Plani je izgrađeno više novih dečijih igrališta.

Najvrednije što je u Velikoj Plani urađeno na ovom planu jeste prošlogodišnja potpuna rekonstrukcija dečijeg igrališta u gradskom parku, kojom su stare sprave, na betonskoj i zemljanoj podlozi, zamenjene najsavremenijim spravama za igranje dece, ispod kojih se celom površinom igrališta nalazi gumirana podloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OMOLjICA OBRADOVALA SVOJE MALIŠANE: U centru sela otvoreno novo dečije igralište FOTO I VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Nov.2023, 10:17

U seoskom parku u Omoljici juče je otvoreno novo dečije igralište sa nekoliko multifunkcionalnih sprava i tartan podlogom kako bi mališani iz ovog sela bezbedno mogli da se igraju, druže i kvalitetno provode vreme sa svojim roditeljima i drugarima. Na samom igralištu postavljene su i klupe, a napravljena...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.