Opština Obrenovac rešava problem parkiranja u Dudovima

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Obrenovac rešava problem parkiranja u Dudovima

Kako se navodi u saopštenju kabineta predsednika opštine Obrenovac, na parking kod Maksi diskonta u naselju Dudovi biće postavljen znak koji će ograničiti parkiranje na tom prostoru.
"Ne znam šta treba da uradim da ljudi shvate da ne mogu da rade šta im je volja i da na regularnom parkingu prave auto-pijacu. Vlasnici ovih automobila imaju 48 sati da sklone svoja vozila", naglasio je Čučković.
Prema njegovim rečima biće uklonjena i vozila koja su danima parkirana ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sportsko kulturnog centra u tom gradu.
"To je prostor na kojem besplatno mogu jedino i isključivo da se parkiraju korisnici usluga Maksi diskonta ili Alfa banke ili stanovnici okolnih zgrada. Oni koji prodaju automobile to više neće moći da rade ovde. Postoje mesta za takve stvari kao što je pijaca u Bubanj potoku ili preko oglasa, pa neka izvole", kazao je Čučković.
Kako se navodi u saopštenju, direktor JP "Parking servis" Slaviša Perović rekao je da je to preduzeće dobijalo zahteve građana da se taj deo grada zonira, ali da to nije učinjeno zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa.
"Zato ćemo postaviti znak koji će vremenski ograničiti parkiranje na ovom mestu, a za sve ostalo je nadležna saobraćajna policija. U početku ćemo telefonom obaveštavati sugrađane koji ovde parkiraju automobile, ali ni to neće dugo trajati", rekao je Perović i apelovao na vlasnike vozila da povedu računa i izbegavaju da parkiraju svoja vozila na tom mestu.
 
Izvor: Tanjug

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.