Opšta tuča na slavi: Gosti grizli jedne druge za obraze, povređene tri osobe!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšta tuča na slavi: Gosti grizli jedne druge za obraze, povređene tri osobe!

U tuči u kojoj je učestvovalo više osoba u selu Dubovo kod Žitorađe, jednom muškarcu su odgrizli deo obraza. Još dve osoba su povređena, a intervenisala je i policija.

Kako smo nezvanično saznali tuča je izbila drugog dana obeležavanja Svetog Vasilija u kući jedne porodice.

Kako se dosta popilo, zbog bezazlene svađe došlo je do opšte tuče i čak tri osobe su povređene. Svi pripadaju istoj porodici. Muškarac koji ima povrede obraza tvrdio je da su ga čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dve osobe ugrizle!

- Kod nas su se javile tri osobe, od kojih je jedna sa težim i dve sa lakšim povredama. Nakon saniranja, teže povređeni muškarac je prebačen na dalje lečenje u Bolnicu u Prokuplju. Sva trojica su bila pod vidnim uticajem alkohola- potvrđeno nam je u Domu zdravlja u Žitorađi.

Protiv učesnika u tuči biće podnete prijave, najverovatnije za remećenje javnog reda i mira.

(Telegraf.rs/B.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Opšta tuča na slavi: Rođaci mu odgrizli deo obraza

Izvor: Mondo, 17.Jan.2017, 09:36

Muškarac je ostao bez dela obraza jer su mu ga odgrizli pijani rođaci posle opšte tuče na slavi u selu Dubovo, kod Žitorađe...Foto: screenshot/youtube..Još dve osobe su povređene, a intervenisala je i policija, piše "Alo."..Nezvanično, tuča je izbila posle drugog dana obeležavanja slave Svetog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.