Opsadno stanje u gradu: Ubijeni policajci

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 21:13

Opsadno stanje u gradu: Ubijeni policajci

Dva policajaca i vatrogasac ubijeni su danas u Bernsvilu, u američkoj saveznoj državi Minesoti.

Do tragedije je došlo kada su se uputili da obave svoju dužnost nakon što su dobili "poziv porodice u opasnosti", rekao je guverner Minesote Tim Valz.

"Nikada ne smemo uzimati zdravo za gotovo hrabrost i žrtvu koju naši policajci podnose svaki dan", rekao je Valc i dodao:

"Moje srce je danas uz njihove porodice i cela država Minesota stoji uz Bernsvil". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Policijska uprava u Bernsvilu potvrdila je za NBC News da su na teren kako bi odgovorili na "incident u kojem ima oružja".

Senatorka Minesote Ejmi Klobučar je ranije objavila na mreži Iks da je obaveštena da su tri policajca upucana u Bernsvilu.

"Radili su svoj posao. Štitili su našu zajednicu. Molimo za njih i njihove porodice i policiju Bernsvila", izjavila je Senatorka Ejmi Klobučar.

Šef policije Mineapolisa Brajan O\'Hara zamolio je građane da u "molitvama bude i policijska uprava Bernsvila".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.