Oprost dugova tajkunima u Hrvatskoj

Izvor: Danas, 31.Okt.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprost dugova tajkunima u Hrvatskoj

Grad Zagreb će građanima čiji su računi u blokadi i pod pretnjom zaplene oprostiti do 10.000 kuna duga za komunalije, bez socijalnog ili imovinskog cenzusa, pa će tako dugovi biti oprašteni i tajkunima, fudbalerima, trgovcima oružjem, piše Jutarnji list. Članak Oprost dugova tajkunima u Hrvatskoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekundarna mreža problem grejanja u Zrenjeninu

Izvor: Danas, 31.Okt.2018

Zašto postoje ozbiljne razlike u kvalitetu i ceni daljinskog grejanja u gradovima Srbije, zašto je teško isključiti se sa centralnog sistema i da li javna preduzeća, kakve su toplane, rade u interesu građana teme su o kojima se govorilo na tribini o grejanju u Zrenjaninu u organizaciji Zrenjaninskog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.